szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

Tudja, miért nem mehet korábban nyugdíjba? Mert a férfinek az a legnagyobb megbecsülés!

Közleményben reagált a Fidesz-frakció a szocialisták népszavazási kezdeményezésére, ami a férfiakra is kiterjesztené a nőknek 40 év munkaviszony után járó nyugdíjat. A szöveg felrója a szociknak, hogy 2009-ben elvették a 13. havi nyugdíjat, bár elfelejti megemlíteni, hogy ők is vezették be ezt a hülyeséget. Ezenkívül ismét megtudhattuk, hogy amikor az Orbán-kormány einstandolt 3000 milliárd forint nyugdíj-megtakarítást, és elszórta nyomtalanul a szélbe, akkor valójában megmentette a nyugdíjrendszert.

A legfontosabb üzenet azonban a következő: a keményen dolgozó nememberek, vagyis a nők megérdemlik a korai nyugdíjat, ezzel szemben "a férfiaknak azonban a legnagyobb megbecsülés a munka és az, ha szükség van rájuk." Ezért nem mehetnek ugyanakkor nyugdíjba. Kicsit nehezebb volt a feladvány a szokásosnál, de megoldották!

Ezzel icipicit ellentétes az a kitétel, hogy "Magyarország nem akar többé a segélyezettek és mindenféle kedvezmények alapján nyugdíjazottak országa lenni, mert az egyenes út az ország elszegényedéséhez", hiszen a Nők 40 program semmi más, mint százezrek nyugdíjazása "mindenféle kedvezmények alapján". Viszont aki ilyesfajta bukfencekre felfigyel, az jobb, ha elgondolkodik a genetikáján!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagyot nőhet a tej, tojás és a hús ára, akár 1800 forint is lehet egy kiló csirkemell

Nagyot nőhet a tej, tojás és a hús ára, akár 1800 forint is lehet egy kiló csirkemell

Ne próbálja ki otthon, mi történik, ha bemondja az iPhone-nak, hogy 14

Ne próbálja ki otthon, mi történik, ha bemondja az iPhone-nak, hogy 14

Majka: Szijjártó megígérte, hogy felterjeszti a meglátásaimat

Majka: Szijjártó megígérte, hogy felterjeszti a meglátásaimat