Daniel Alves a Chelsea-be tart

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Az FC Sevilla és a Chelsea egyezségre jutott Daniel Alves átigazolásának ügyében, így a brazil labdarúgó nagy valószínűséggel az angol bajnokságban folytatja pályafutását.

URLguru

További hasznos weblapokat szeretne a témában? Esetleg Ön osztana meg másokkal érdekes linkeket? Kattintson az URLguru.hu oldalra!

Spanyol lapértesülések szerint a válogatott védőért 36 millió eurót fizet a londoni klub. A Marca című lap úgy tudja, első körben 32 millió euró érkezik majd az FC Sevilla számlájára, további négy milliót a játékos teljesítménye alapján fizet a Chelsea.

Az As úgy értesült, hogy Peter Kenyon, a Chelsea klubigazgatója, valamint José Maria del Nido, a spanyol egyesület elnöke állapodott meg egymással a feltételekről, a döntő szót a londoni alakulat tulajdonosa, az orosz Roman Abramovics mondja ki.

Daniel Alvest már nem is jelölte jelenlegi munkaadója az AEK Athén elleni szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőre, nehogy emiatt hiúsuljon meg az átigazolás.

Spanyol lapok szerint a Chelsea következő lépése az lesz, hogy a Real Madriddal egyezkedik holland csatára, Arjen Robben átengedéséről.