szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Buda elesett: nehéz az előrejutás a Hegyalja út-Erzsébet híd-Kossuth Lajos utca útvonalon, illetve torlódnak a járművek a Széll Kálmán tér felé vezető utakon is.

Lelassult a közlekedés Budapesten kedden, főleg a budai oldalon, az augusztus 20-i állami ünnepségek és azok előkészületei miatt – közölte a BKK diszpécsere.

Nehéz az előrejutás a Hegyalja út-Erzsébet híd-Kossuth Lajos utca útvonalon, illetve torlódnak a járművek a Széll Kálmán tér felé vezető utakon: elsősorban az Attila úton, a Krisztina körúton, és a Margit körúton. Emellett a budai alsó rakparton is csak lépésben lehet haladni.

Nem segít a helyzeten, hogy késő délelőtt súlyos baleset történt a Krisztina tér közelében.

Az augusztus 20-i ünnepi rendezvények miatt lezárták a gépjárműforgalom elől egyebek mellett a Lánchidat, a Clark Ádám teret, az Alagutat és a Bem rakpartot és a Fő utcát is. Hozzátette: a pesti oldalon egyelőre számottevő torlódás nincs.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A korlátozások ellen tüntettek Amszterdamban

A korlátozások ellen tüntettek Amszterdamban

A szállodások szövetsége szerint pünkösdig is tarthatnak a korlátozások

A szállodások szövetsége szerint pünkösdig is tarthatnak a korlátozások

Az OGYÉI ellenőre szerint a kínai vakcina hatásosságát még vizsgálni kell

Az OGYÉI ellenőre szerint a kínai vakcina hatásosságát még vizsgálni kell