szerző:
hvg.hu

Egy férfi nekiütközött a többszintes parkoló falának és átszakította a védőkörlátot is.

A beol.hu lapnak – amely képet is közölt a balesetről - egy olvasója jelezte, hogy Békéscsabán a bevásárlóközpont parkolóházának második emeletén egy autó átszakította korlátot, az autó eleje kilógott az épületből.

Albert István megyei rendőrségi sajtóreferens a lapnak elmondta, hogy egy 42 éves békési férfi személyautójával a parkoló falának ütközött, és a helyszínen életét vesztette. A haláleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A békéscsabai hivatásos tűzoltók húzták vissza a járművet.

Szomorú hírünk van: a falnak ütközött, és életét vesztette egy férfi a csabai bevásárlóközpont parkolójában.

Posted by Beol.hu Békés Megyei Online on 2015. június 28.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!