szerző:
hvg.hu

Vagy baleset történt Szeged és Hódmezővásárhely között, vagy csak a péntek délutáni csúcsforgalommal fűszerezett útfelújítás tett be.

Algyőnél a 47-es számú főúton baleset történt, emiatt teljes útzár van érvényben – írja a helyi Promenád. A helyszín mellett elhaladó olvasónk ugyanakkor balesetet nem látott, de azt megerősítette, hogy Szegedről Hódmezővásárhelyre péntek délután 1-1,5 óra alatt lehetett eljutni.

Az érintett szakaszon jelenleg felújítási munkák zajlanak a Hódmezővásárhelytől Szeged felé tartó sávban, ezért a forgalom – lámpák irányítása mellett – egyszerre egy irányban haladhat. Emiatt a héten több kisebb-nagyobb baleset volt már, csütörtökön például több egységet is be kellett vetniük a mentőknek.

A Délmagyarország azt írja: jelenleg is rendőr irányítja a forgalmat, hogy felszámolják a lámpa miatt feltorlódott több kilométeres sort. A rendőrség ugyanakkor kéri, minden autós figyeljen a lámpára és ne rutinból közlekedjen, ugyanis még hosszú ideig lesz felújítás a hídon, ahol egymást érik a balesetek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!