szerző:
hvg.hu

Ismét csak torlódásra számíthat, aki a reggeli csúcsban indul ma reggel befelé a fővárosba.

Élénk a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon – közölte reggel az Útinform.

Torlódnak a járművek az M3-as autópályán az M0-ás autóút csomópontjától, továbbá az M2-es autóúton Sződligettől és a 4-es főúton Monor és Üllő között.

Nehezebben lehet haladni a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 31-es főúton Sülysáp és Mende között, Dunaharasztitól az 51-es főúton, illetve a Csepel-szigeten Halásztelektől befelé a II. Rákóczi Ferenc úton.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!