Megvadítják a BMW X6 új generációját

Megvadítják a BMW X6 új generációját

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nagyobb és agresszívabb lesz a BMW X6-os következő generációja, amely jövő nyáron érkezik – tudta meg az Autocar című brit szaklap internetes kiadása.

Azt egyelőre a szigetországi újság sem tudja pontosan, hogy a bajor gyártó pontosan mikor mutatja be 2008-ban debütált szabadidőautójának új generációját. Mivel az értékesítés előreláthatólag a harmadik negyedévben kezdődik, a lap valószínűsíti, hogy az új X6-ról a Moszkvai Autószalonon hullhat le a lepel.

Az új X6 ugyanarra a platformra épül, mint az új X5, a forma a jelenlegihez hasonló marad, azonban az autó a nagyobb lábtér miatt várhatóan hosszabb lesz és bennfentes források szerint a részletek is sokkal agresszívabbak lesznek. Az Autocar egyik meg nem nevezett informátora megjegyezte: „Azt szeretnénk, ha a sportosabb modelljeink külleme sokkal egyedibb lenne, hogy jobban elkülönüljenek a kínálatunk többi modelljétől.”

BMW X6
©

A motorkínálatban soros, hathengeres benzin és dízel erőforrások, továbbá V8-as benzines egységek várhatóak, 2015-ben pedig benzines hibrid is érkezhet.