Videó: ripityára törték a Ferrarit, és ezt a fedélzeti kamerája is felvette

Videó: ripityára törték a Ferrarit, és ezt a fedélzeti kamerája is felvette

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Ferrari 488 Spider eleje szinte teljesen összetörött, súlyos összeg lesz majd a javíttatás.

Gyakran hallani olyan balesetről, amiben egy méregdrága autót törnek össze, ritka azonban, hogy ezt videóra is vegye valaki. Az pedig talán még ritkább, hogy ezt pont a kocsi fedélzeti kamerája rögzítse. A példa kedvéért ilyen volt az idei év első Ferrai balesete, és most úgy tűnik, újabb olasz különlegesség mehet a műhelybe.

Az esetet a dél-afrikai Sandton városában rögzítette a kamera, és jól látszik, ahogy a Mazda CX3 a Ferrari elé kanyarodik. A baleset részletei nem ismertek, a videó alapján azonban a Ferrarinak volt zöldje, így valószínűleg elsőbbsége is – a Mazda pedig (szintén feltételezés) már a piroson hajtott át.

Video Footage from yesterday's Ferrari 488 crash.

Motor Magnet (@motor_magnet) által megosztott bejegyzés,

A videóban azonban az is látszik, hogy a Ferrari már jóval a kereszteződés előtt gázt adott, mert úgy tűnt, a középső sávban csak ő van. Pechjére azonban a Mazda bekanyarodott elé, így már nem tudott megállni.

A Ferrari állapotáról a South Africa Exposed nevű Facebook-oldalra töltöttek fel képeket, ami alapján nagyon úgy néz ki, hogy a tulajdonosnak sokba fog kerülni ez a baleset.

©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.