Férfias játékok: íme a több száz lóerős igazi Hot Wheels izomautók

Férfias játékok: íme a több száz lóerős igazi Hot Wheels izomautók

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Ha a gyermekünknek lehet menő kis Chevrolet Camarója, akkor nekünk miért ne parkolhatna egy ugyanilyen, csak kicsit nagyobb a garázsunkban?

A Hot Wheels hamarosan az ötvenedik születésnapját ünnepli, és mindezt igen stílusos módon teszi meg. Mivel a gyártó első játékautója egy Chevrolet Camaro volt még 1968-ban, ezért most összefogott a Chevrolet-val, és ennek a projektnek egy igen szemrevaló, 1:1 méretarányú Hot Wheels izomautó lett. Amit a megfelelő pénz birtokában bárki hazavezethet, íme, mutatjuk:
©

A kupé és nyitható tetejű változatban egyaránt készülő limitált széria elsősorban egyedi csíkos fényezéséről, 20 colos spéci könnyűfém felnijeiről, narancssárga féknyergeiről, "50th Anniversary Hot Wheels" jelvényeiről, sötétített hátsó lámpáiról és felspécizett belteréről ismerszik meg.

©

Az 5,7 és 7 literes V8-as motorokkal rendelhető Chevrolet Camaro egyedi Hot Wheels változata mintegy 1,3 millió forinttal kerül többe az alapmodellnél. A parányi Hot Wheels játékautó viszont akár már pár száz forint ellenében a miénk lehet.

©

 

©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.