Beindította a mémgyárat a Tesla legújabb elektromos autója

Beindította a mémgyárat a Tesla legújabb elektromos autója

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Beindította az internet népét a Tesla legújabb elektromos autója, a Roadster 2. Megnézték, a szuperautók mellett mivel lehetne még összehasonlítani a képességeit.

Nemrég mutatta be Elon Musk a Tesla legújabb elektromos járművét, a kamiont, amiről azóta már az is kiderült, mennyibe fog kerülni – nem olcsó, az egészen biztos. A Tesla-vezér azonban szokás szerint nem csak egy újdonsággal érkezett: egy másik fejlesztést is előhúzott a kalapból, a Roadster 2-t.

Az autó a fejlesztők szerint olyan paraméterekkel rendelkezik, amivel ismét évekre maguk mögé utasították a többi gyártót. Csak néhány adat: 1000 km-es hatótávolság, 400 km/h-s végsebesség, 1,9 másodperces gyorsulás 0-ról 96 km/h-ra. A gyorsulását már videóra is felvették.

A más szuperautókkal való összehasonlítást persze Elon Musk sem hagyta ki, azóta pedig más helyen is felbukkant már hasonló elemzés: elég csak arra gondolni, amikor a Bugatti Chironnal vetették össze az autót.

Ez az összehasonlítgatás azonban megihlette az internet népét is, így viccesebbnél viccesebb összevetések születtek. Az AutoGuide össze is szedte a legjobb mémeket, amin azok is jót fognak mosolyogni, akik kevésbé értenek angolul.

©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.