Stílusos összeget kérnek ezért a patika állapotú ásotthalmi Kispolszkiért

Stílusos összeget kérnek ezért a patika állapotú ásotthalmi Kispolszkiért

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Ha valaki egy teljesen felújított apró lengyel autóra vágyik, az ezzel a járgánnyal vélhetően jó üzletet csinálhat.

A Fiat 1972 és 1980 között gyártotta a népszerű 500-as modell utódjának szánt 126-os típust, melynek lengyel változata, a Polski Fiat 126p 1973 és 2000 között készült. Mi ez utóbbi szocialista szériából találtunk most egy remek állapotban lévő és éppen új gazdájára váró példányt, íme:
©

A Polski Fiat 126p 650E árát stílusosan 650 ezer forintban jelölte meg az ásotthalmi eladó, aki tulajdonképpen nem is kér sokat négykerekű portékájáért, hiszen a hazai piacon a közelmúltban felbukkantak már 1,5-2 millió forintos áron kínált hasonló Kispolszkik is.

©

650 ezer forintért egy 1990 júliusában gyártott, tehát idén nyáron 29. születésnapját ünneplő kisautó lehet a miénk, mely az elmúlt évtizedekben csupán 53 ezer kilométert hagyott maga mögött. A 650, illetve egész pontosan 652 köbcentiméteres léghűtéses kéthengeres motorral szerelt, hátsókerék-hajtású apróság az eladó közlése szerint teljesen felújított állapotú.

©

"Új tank, lengőkarok, küszöbök, csomagtér fenéklemez, homlokfal, sárvédők, tetőkárpit. Új fékcsövek, fék munkahengerek" - olvasható a jövőre akár OT vizsgára is vihető jármű hirdetésében.

©

 

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.