Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#Ferenczik Áron

Bicsérdi Ádám Kult

"A valóságunk 16-os karikát érdemel"

Fiatalok, és ha kell, kevés pénzből is véghez viszik a filmtervüket. Nem szándékosan kerülik a filmalapos támogatást, csak úgy gondolták, hogy a saját ötletükhöz jobban passzolnak a gerillamódszerek. Két ilyen módon készített filmet is elcsíphet a közönség ősszel a magyar mozikban, és külön öröm, hogy mindkettőben hiteles képet kapunk arról, hogy milyen ma Magyarországon fiatalnak lenni. A Free Entry és a VAN... alkotóival beszélgettünk arról, milyen az, amikor a filmkészítés harc is egyben.

Menesztették Schäferék edzőjét

Menesztették Schäferék edzőjét

Részleges tűzszünettel, de a béke reménye nélkül lép át 2025-be a közel-keleti háború

Részleges tűzszünettel, de a béke reménye nélkül lép át 2025-be a közel-keleti háború

Ezt mondta Woody Allen, Salman Rushdie és Jonathan Franzen 2024-ben a HVG-nek

Ezt mondta Woody Allen, Salman Rushdie és Jonathan Franzen 2024-ben a HVG-nek

Elillant történelem és babonamentes tűzvédelem – megnéztük a felújított Notre Dame-ot

Elillant történelem és babonamentes tűzvédelem – megnéztük a felújított Notre Dame-ot

Ezek az év leginnovatívabb kütyüi a világ egyik legbefolyásosabb dizájnmagazinja, a Dezeen szerint

Ezek az év leginnovatívabb kütyüi a világ egyik legbefolyásosabb dizájnmagazinja, a Dezeen szerint

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Ahol a rizs az isten és perui a spárga: a Nobuban jártunk

Ne legyen a cél, hogy szeressék a diákok - mitől népszerű egy tanár most, és mitől volt 150 évvel ezelőtt?

Ne legyen a cél, hogy szeressék a diákok - mitől népszerű egy tanár most, és mitől volt 150 évvel ezelőtt?

Egy hete lett világbajnok, 36 évesen meghalt Paul Bamba profi bokszoló

Egy hete lett világbajnok, 36 évesen meghalt Paul Bamba profi bokszoló

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

Pisszeghet, sípolhat, szisszenhet és pöföghet a befőttesüveg, de pont ez a jó: így  fermentáltunk savanyú káposztát

A címlapról ajánljuk