Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
A strandok, fesztiválok, városi rendezvények elengedhetetlen "kelléke" a kürtőskalács, amit bárki, könnyedén el tud készíteni házilag is. A Pomelo blog bemutatja, hogyan kell.
„A világot tökéletesre teremtette a jóisten. De a jó bort az ember teremtette önmaga és az istenek örömére.“ Ennél jobb mottót aligha választhatott volna magának az egri pincészet. Elég, ha csak Bőkezű Démétér istenasszonyra gondolunk. Sikerről, fröccsről és Egerről beszélgettünk Demeter Csabával.
Ez idő tájt halomban tűnnek fel a piacokon a zöld, piros, pláne zöldes-pirosas nyelek. Jó esetben zellerszárnak véli őket a kezdő háziasszony meg háziember. Pedig olyan szép, dallamos neve van: rebarbara.
Legelőször a sörsajt fogalmát kell tisztáznunk, hogy a kedves olvasó maga is hozzáláthasson a saját ízlése szerinti tökéletes sörsajt elkészítéséhez. Az igazi sörsajthoz ugyanis – bármilyen meglepő – két dolog szükséges: sör és sajt! Az összes többi már csak hab a sajton, mivel a lényeg, hogy a sörsajtot mindenki magának készíti el.
A világhírű étteremlánc, a Nobu első magyarországi étterme a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utcai frontján fog megnyílni, várhatóan kora ősszel. Most csütörtökön a városba érkezik maga a mester is, hogy ellenőrizze az előkészületeket.
Akinek van kutyája, tudja, hogy Budapesten még mindig kompromisszumokra kényszerül a gazdi, ha négylábú kedvencét magával viszi a városba. Nem mindenhol szeretik a kutyás vendégeket, mert az üzlettulajdonosok, étteremvezetők és egyéb szolgáltatók tartanak a nem kutyás vendégek reakcióitól.
Ön hogyan szokta elkészíteni az oldalast? Hagyományos módon, vagy éppen visz bele valami egyediséget? A Malackaraj blog írója becsokizta az oldalast, és úgy sütötte meg.
Mire is vágyunk leginkább a nagy nyári melegben? Valamire, ami üde és hűsítő. Akkor mégis mi az, amit az arabok a nagy forróságban forrón isznak? Hát a mentatea.
Bár a tibetiek a különféle alkoholokat általában Kínából szerzik be, természetesen maguk is állítanak elő alkoholt: sört és pálinkát - olvasható a Serteperte blogon.
Bár bejárta a világot a videofelvétel, amelyen a győztes spanyol fociválogatott két tagja már a Socker City-ben sörrel ünnepelt, valószínűleg mostanra több koktélt is legurítottak.
A pénzügyminiszter reggelije 1883-ban nálunk Mikszáth Kálmánt ihlette meg. Jó kétnyugdíjnyi emberöltővel később egy tengerentúli zsaru reggelijétől volt hangos az amerikai sajtó.
Még elhíresült haspókokkal is megeshet, hogy a tikkasztó kánikulában nem kívánják csülkös, pacalos, pörköltös kedvenceiket. A legjobb alkalom az átképzésükre a hőségriadó.
A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) egy rendeletmódosítással megkönnyítette a kistermelők élelmiszertermelési, -feldolgozási és -értékesítési feltételeit - közölte a VM pénteken az MTI-vel.
Mindjárt kiderül, ki koccinthat a győzelemre a Dél-Afrikai Köztársaságban rendezett labdarúgó világbajnokságon. A világkupát magasba emelő focisták és szurkolóik a kötelező pezsgőzés mellett a nemzetközi borszakértők által számon tartott legjobb borokkal ünnepelhetik elsőségüket.
A műsorvezető azt mondta, nem beszélt Rogán Antallal a Varga Judit-interjú előtt. Hajdú a Fidesszel szimpatizál, de vannak témák, amikben nem ért egyet a párttal.