A Pokémon GO buktatta le a hűtlen férfit

A Pokémon GO buktatta le a hűtlen férfit

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Pokémon GO napok alatt hódította meg a világot, és most már azt is tudjuk, hogy a szórakozás és a kikapcsolódás mellett arra is jó, hogy hűtlen párunkat leleplezzük vele.

A súlyos addikciót is kiváltható játékhoz nélkülözhetetlen a GPS, így meg lehet tekinteni, hogy pontosan hol kaptunk el egy lényt. A jelenlegi barátnőjét az exével megcsaló férfi azzal bukott le, hogy nem bírta ki, hogy a szeretője lakásában, a pásztorórák alkalmával is begyűjtsön néhány Pokémont – írja a Bustle.

A barátnő vagy kíváncsiságból, vagy féltékenységből megnézte párja Pokémon-kollekcióját, ebből pedig kiderült a GPS-koordináták alapján, hogy a férfi visszajár az exéhez.

Nem ez az első különös eset, amit a Pokémon GO produkált: az egyik játékos az okostelefonra letölthető appal halottat talált.

Kipróbáltuk a Pokémon GO-t: megőrültünk, és 35 fokban elmentünk sétálni

A Pokémon szó sokak számára ismerősen csenghet, de a mögöttes tartalommal leginkább csak a fiatalabb korosztályok képviselői szoktak tisztában lenni. Röviden a lényeg: a 90-es évek közepén egy bizonyos Satoshi Tajiri álmodta meg a projektet, melynek neve az angol "Pocket Monsters" szavak összevonásából jött létre.

Hozzászólások