DJ Jeszy: "Zsöszüi KFC" – fotó

DJ Jeszy: "Zsöszüi KFC" – fotó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jeszenszky Zsolt szerint rendben van az, ami a KFC-ben Szabózé újságíróval történt. Mutatjuk, hogyan adott hangot ennek.

Jeszenszky nem csak láttamozza, ami történt, hanem együttérzéséről is biztosítja a céget és annak biztonsági őrét. Mindezt vicceskedve.

Mint arról ma hírt adtunk, az Index újságíróját tegnap éjjel brutálisan megverték a KFC Király utcai étterme előtt. A teljes történetet itt olvashatja el. Az üggyel kapcsolatos további cikkeinket itt találja.

Ez pedig Jeszenszky Facebook-posztja:


Kicsit lentebb, egy kommentben pontosítja is álláspontját: "Félreértések elkerülése végett: szerintem sem megengedhető, hogy egy étteremben megverjenek egy vendéget, sőt, roppantul sajnálom szegény törpét, hogy elagyabugyálták. Még akkor is, ha a viselkedésével, az egész életével egy két lábon járó céltábla, és minden verést, amit valaha az életben kap, alaposan megérdemel. Azt sem szükséges firtatni, hogy valóban ma született bárányként, sőt, Jézusként tűrte-e a verést, ami ráadásul tényleg indokolatlan volt-e; vagy a szokásos provokáló, lekezelő stílusában adta-e elő magát, hiszen neki mindent szabad, mert ő az egyik főpénisz az indexnél. Csak kíváncsi voltam, hányan értik a kikacsintást; hányan értik, de nem tetszik nekik (ezzel semmi baj); és hány álszent, picsogó mimóza lesz, aki talán még az ismerősei közül is töröl. (Egy lett.) Úgyhogy aki eddig nem lóbálta meg a morállófaszt, szerintem már fölösleges, a sztoriban ennyi volt".
Hozzászólások