Kevin Spacey bejelentette, hogy meleg

Kevin Spacey bejelentette, hogy meleg

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Oscar-díjas színész éveken át nem volt hajlandó megerősíteni vagy cáfolni a szexualitásáról szóló pletykákat. A Weinstein-botrány kitörése nyomán most őt is zaklatással vádolták meg.

Kevin Spacey vasárnap bejelentette: meleg férfiként él tovább. A színész közölte, eddig biszexuális volt, és egész életében nagyon élvezte a férfiakkal való romantikus együttlétet, most azonban döntést hozott a folytatásról.

Spacey mindezt azután jelentette be, hogy egy színésztársa, Anthony Rapp szexuális zaklatással vádolta meg. Rapp a BuzzFeednek beszélt arról, hogy karrierje kezdetén, 1986-ban Spacey meghívta egy partira magához, majd amikor a többi vendég már elment, az ágyra fektette, ráfeküdt és fogdosni kezdte. Az akkor még csak 14 éves Rapp állítása szerint valahogy ki tudott mászni alóla – emlékei szerint Spacey részeg volt –, és távozott.

A most coming outoló színész a Twitteren válaszolt Rappnek. Azt írta, elborzasztották pályatársa szavai, mert nem emlékezett a harminc évvel ezelőtt történtekre. Elnézést is kért a „mélységesen helytelen részeg viselkedéséért”. Majd közölte: Rapp szavai adtak számára bátorságot ahhoz, hogy szembenézzen bizonyos kérdésekkel az életében. Ezután hozta meg a döntést a folytatásról.

(via Reuters)

Hozzászólások