Megszólalt a sofőr, aki elütötte George Clooney-t

Megszólalt a sofőr, aki elütötte George Clooney-t

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Elvakította a napfény, ezért haladt szemben a forgalommal.

Épp készülő filmje, a 22-es csapdája forgatására tartott George Clooney Szardínián, amikor egy autós a robogójának ütközött – írtuk korábban.

Egy térfigyelő kamera felvételén jól látszott a baleset: egy autós áthajtott a szembe sávba, majd a vele szemben szabályosan közlekedő Clooney belecsapódott, a motorháztetőre zuhant, és legurult az úttestre. Motorja közvetlenül mellette csapódott be.

Az ütközés ereje hatalmas volt, a baleset egyik szemtanúja szerint Clooney kiabált, és amikor a testőre levette róla a sisakját, úgy tűnt, nem tudja mozgatni a lábait.

Nemrég a sofőr, a 64 éves Antonello Viglino is megszólalt az esettel kapcsolatban. MInt elmondta, nem látott semmit, mert teljesen elvakította a nap, ezért haladt a forgalommal szemben. "Éppen fordulni akartam, csak egy kis utat tettem meg a fehér vonal felé" – mondta. A felvételen is látszott, hogy ekkor jött szembe a férfival a két motoros, az első Clooney testőre volt, a második a színész.

"Amikor lekerült róla a sisak, felismertem. Próbáltam nyugodt maradni, de nagyon aggódtam, hogy súlyosan megsérült. Soha nem tudtam volna elképzelni, hogy egyszer elütném George Clooney-t" – idézi a sofőrt a Telegraph.

A színészt azonnal kórházba vitték, de rövidesen kiengedték. Nem tört el egyetlen csontja sem, csak kisebb zúzódásokat szerzett, de a térdével fizioterápiára kell járnia. Jelenleg otthon gyógyul.