Csak cigarettáért ment, végül rablót üldözött egy fotós

Csak cigarettáért ment, végül rablót üldözött egy fotós

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Práter utcától az Üllői útig kergette a rablót, akit aztán a rendőrök gyorsan elfogtak.

A VIII. kerületi Práter utcában hétfőn nem sokkal este kilenc előtt raboltak ki egy dohányboltot. A tettes elfogásában nem kis szerepe volt egy arra járó fotósnak, Veres Viktornak, aki azonnal a menekülő rabló után eredt. A segítségével a rendőrök gyorsan elkapták és őrizetbe vették az elkövetőt.

Este háromnegyed kilenckor lementem tartalék cigiért a dohányboltba. Egy barátommal beszélgettem telefonon, ezért addig nem akartam bemenni az üzletbe, amíg beszélgetek. Egyszer csak kiabálást és futkorászást hallottam bentről. Kinyílt az ajtó és kijött egy férfi fekete nadrágban és felsőben, majd utána egy lány kiabálva, hogy azonnal hívjátok a rendőröket. A fekete ruhás férfi elkezdett hadonászni a késsel, és valami olyasmit kiabált, hogy szétvág mindenkit. Utána pedig csak annyit láttam, hogy az eladó a kukának esett

– idézte fel a történteket a 24.hu-nak Veres Viktor, aki az Üllői útig kergette a rablót, majd leintette az egyik kiérkező rendőrautót, beült, és elmondta, hogy hol tűnt el a férfi.

A rabló 122 ezer forintot lopott el a kasszából. Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Hozzászólások