A Ripost kiderítette: már nem születhet gyermeke Andy Vajnának

A Ripost kiderítette: már nem születhet gyermeke Andy Vajnának

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

De nem azért.

A héten Vajna Tímea hosszú, könnyes interjút adott Vajna volt tévéjének, a TV2-nek, amelyet két részletben mutattak be. Az első részt itt, a másodikat ide kattintva olvashatja el.

A beszélgetés során szóba került, hogy Andy Vajna már az esküvő utána gyereket akart, de Tímea még korainak tartotta. "Februárban akartunk gyereket beültetni (sic!)" - mondta Gönczi Gábornak.

A Ripost most címlapsztoriban számolt be róla, hogy

már nem születhet gyermeke Andy Vajnának.

Nem az egyértelmű okok miatt, hanem mert "a minta megsemmisült".

A lap szerint tavaly nyáron a pár úgy döntött, itt az idő a gyermekvállalásra, Tímea pedig többszörös hormonkezelésen esett át, így készítették fel a szervezetét arra, hogy idén februárban megfoganhasson a baba. A Ripost feltette a kérdést, hogy Tímea 'méltó emléket állít-e férjének azzal, hogy világra hozza az utódot', de az özvegy bevallotta, anyagi problémái miatt visszafordíthatatlan döntésre kényszerült.

Már nem lesz gyermekem tőle. Nem lehet, mert megsemmisítettem Andy mintáját. Nem tudtam tovább fizetni a tárolást az amerikai spermabankban. Egyébként is úgy tudom, hogy rengeteg engedély kell ahhoz, ha egy elhunyt ember örökítőanyagát be akarja valaki ültettetni... De ha őszinte vagyok, legbelül úgy érzem, hogy Andy halálával új életet kell kezdenem

- mondta Vajna Tímea a lapnak.