Galambos Lajos felajánlotta a vendégházát az egészségügyi és rendvédelmi dolgozóknak

Galambos Lajos felajánlotta a vendégházát az egészségügyi és rendvédelmi dolgozóknak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Orbán Viktornak és Pintér Sándornak címezett nyílt levélben ajánlotta fel mocsai házát a koronavírus-járvány elhárítására kirendelt egészségügyi és rendvédelmi dolgozók elhelyezésére.

„Ahogy arról értesültem, hogy Komárom-Esztergom megyében már 13 fertőzéses esetet regisztráltak, és eszembe jutott, hogy Magyarországon a pandémia még nem tetőzött, azonnal megfogalmazódott bennem, hogy ezt a nemrégiben korszerűsített ingatlant az operatív törzs rendelkezésére bocsátom. Az autópálya közelében, Komárom és Tata között található és jól megközelíthető. Mind a 18 szobájához tartozik fürdőszoba” – magyarázta a Blikknek Galambos Lajos.

Ezzel a lépésével szeretné felhívni a figyelmét mindenkinek, hogy – az egyéni érdekeit félretéve – segítsen a bajban. A felajánlásról szóló nyílt levelét Orbán Viktor miniszterelnöknek és Pintér Sándor belügyminiszternek címezte.

A mulatóssztár ellen 2017 januárja óta folyik eljárás, a vádirat szerint a becslések alapján a zenész 30 millió forintnyi áramot, 4,7 millió forintnyi földgázt és 16 millió forintnyi vezetékes vizet tulajdonított el a különböző ingatlanjaihoz. A Budaörsi Járási Ügyészség 2–12 évig terjedő szabadságvesztés kiszabását indítványozta vele szemben. Galambos ártatlannak vallja magát.

Hozzászólások