szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A magyar gyorsétteremlánc első tagja a McDonald's minőségét hozza, ízvilágban is hasonlót sikerült alkotni, a húspogácsa pedig le is hagyja az ott megismert színvonalat - írja az Egy nap a városban nevű blog.

Egyáltalán nem gourmet burgert árul a Gusto Burger&Cafe, még ha a kommunikációból így is tűnhet először. De jó hír, hogy végre megszületett a magyar McDonald's. A blogbejegyzés szerint a 750 forintos Royal hamburger szintje alá nem érdemes menni. Ebben gazdagon kapunk salátát, bacont, a húspogácsa minden oldalon kilóg a zsömléből, aminek az íze kísértetiesen hasonlít a nagy gyorsétteremláncokban kaphatókra. Ha kíváncsi a részletekre, kattintson a blogra!

A gyorsétteremlánc üzleti hátteréről pedig egyik korábbi cikkünkben olvashat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Gazdaság

Titokzatos magyar milliárdos nyit új hazai hamburgerláncot

Két-három éven belül 20-30 egységet működtető hálózattá válna és külföldi piacokra is belépne a magyar Gusto Burger&Cafe gyorsétteremlánc, amelynek első üzletét ma nyitják meg Budapesten, a Váci utcában – írja a Világgazdaság.

Sorra oltják az embereket a törlés ellenére

Sorra oltják az embereket a törlés ellenére

Határozatlan időre felfüggesztik a közlekedési vizsgákat

Határozatlan időre felfüggesztik a közlekedési vizsgákat

Korrupcióüldözés Szlovákiában: pár másodperccel a szabadulását követően vették őrizetbe a politikust

Korrupcióüldözés Szlovákiában: pár másodperccel a szabadulását követően vették őrizetbe a politikust