szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az itthon Szigetközi Friss néven kapható palackozott ivóvíz háromcsillagos minősítést nyert az ITQ Superior Taste Awardon. A víz a Gourmet Fesztiválon mutatkozott be a nagyközönségnek.

A közelmúltban Brüsszelben megtartott „ITQ Superior Taste Award” díjon a legfelsőbb kategóriájú vizek között is a legkiválóbbak közé kerülő, a nemzetközi piacra Panta Aqua the Water névvel bevezetett ivóvizet a mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. palackozza, hazánkban Szigetközi Friss víz néven kerül forgalomba.

A megmérettetésen az ivóvíz külföldi megjelenésű szénsavmentes, kizárólag üvegpalackban forgalomba hozott változata nyerte el a megtisztelő díjat, melyért évről évre nagyon sok víz indul versenybe. A Michelin csillagos sztárséfek és sommelier-ek több mint 70 tagú válogatott, nemzetközi bírálóbizottsága egymástól függetlenül, vak kóstolási teszt során értékelte idén is az elé kerülő vizeket az „ITQ Superior Taste Award” díjon, melyen háromcsillagos, a kimagasló termékek kategóriájában is a legkimagaslóbb minősítést csak az a termék kaphat, amelyet a bírálók 90 százalékánál többen tartanak erre méltónak.

Háromcsillagos minősítést a világon idén csupán néhány cég terméke ért el a népes nemzetközi mezőnyben.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kínai járványügy vezetője most már azt mondja, nem úgy értette, amit a kínai vakcinák hatékonyságáról mondott

A kínai járványügy vezetője most már azt mondja, nem úgy értette, amit a kínai vakcinák hatékonyságáról mondott

Hétfő délután érkezik a rossz idő

Hétfő délután érkezik a rossz idő

A driftelés is tölti majd az AMG Mercedesek akkumulátorait

A driftelés is tölti majd az AMG Mercedesek akkumulátorait