Szijjártó Péter szerint a válogatott jó szereplése igazolja a stadionépítéseket

Szijjártó Péter szerint a válogatott jó szereplése igazolja a stadionépítéseket

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A külgazdasági és külügyminiszter úgy örült a szerda esti futballsikernek, ahogy csak egy kormánypárti politikus tud.

Miután szerda este a magyar labdarúgó-válogatott Törökország elleni győzelmével megnyerte csoportját a Nemzetek Ligájában, Szijjártó Péter nem tudta visszafogni az örömét. Azt a fajtát, ami olyan jól összehozza a nemzetet: beszólt minden kétkedőnek.

A Fradi BL-csoportkörös.
Kijutottunk az EB-re.
Ma megnyertük a Nemzetek Ligája-csoportunkat.
Na akkor: a puffogók, a károgók, az örökös elégedetlenkedők, a futballt állandóan temetők, a bukott sportközgazdászok, a “minek kellenek stadionok?” jöjjenek elő most is, és mondják el, mi miért nem jó.
Mondjuk, az is elég, ha kánonban eléneklik, hogy az éjjel soha nem érhet véget.”

Bár Szijjártó szereti a focit, valahogy ezek szerint nem jutott el addig a kérdésig, hogy pontosan mi köze van ahhoz a Kisvárdára, Felcsútra vagy Mezőkövesdre épült stadionnak, hogy a magyar válogatott Dárdai Pál és Bernd Storck után Marco Rossi személyében ismét kapott egy olyan szövetségi kapitányt, aki gyengébb játékosokból is össze tud állítani egy stabil csapatot, ami sokat képes magából kihozni.

A Fradi BL-csoportkörös. Kijutottunk az EB-re. Ma megnyertük a Nemzetek Ligája-csoportunkat. Na akkor: a puffogók, a...

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. november 18., szerda

Ezek szerint Szijjártó azt a blogposztot sem olvasta a Csak.Taccs.hu-n, amelyből számszerűen kiderül, hogy a válogatott nem a NER-foci (értsd: pénztemető akadémiák) miatt lett sikeres, hanem a NER-foci ellenére.

És ezek szerint most már az Éjjel soha nem érhet véget is elkezdhet beépülni a Nélküled mellé az országot megosztó dalok közé, annak ellenére, hogy négy éve a magyar szurkolói közeg még világnézettől függetlenül énekelte együtt jókedvében az utcákon.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások