Továbbra sem találják a Máriapócsról eltűnt kisfiút

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Továbbra sem találják a kutató egységek azt az ötéves kisfiút, aki Máriapócsról tűnt el.

A gyermeket több mint száz rendőr, határőr, polgárőr, helyi lakos, valamint a speciális mentők egysége kereste a kisvárosban és környékén - mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. Fülöp Gergely megjegyezte: nyomkereső kutyát és infrakamerát is alkalmaztak, de nem sikerült eredményt elérni. A keresést  szerdán az éjszakai órákban is folytatják majd.

A rendőr főhadnagy megemlítette, hogy Debrecenből kapott a rendőrség egy bejelentést, miszerint ott látták a kisfiút, az információ azonban nem bizonyult valósnak.

A sajtószóvivő emlékeztetett arra, hogy a gyermek kedden délután tűnt el otthonról, egy családi házból, s előbb a szülei keresték, majd a helyi lakosokkal együtt az értesített rendőrség, a határőrség, a polgárőrség és a speciális mentők is bekapcsolódtak a kisfiú felkutatásába.

Fülöp Gergely elmondta azt is, hogy a keresett gyermek körülbelül 120 centiméter magas, vékony testalkatú, szeme és rövid nyírt haja fekete, s bal fülében ezüst színű karika fülbevalót visel. Otthonából barna, polár anyagú pulóverben, sötétkék, oldalain fehér csíkos melegítő-nadrágban, barna színű, tépőzáras sportcipőben ment el.