Bemondták a Híradóban: A Hír Tv visszatér a jobboldalra

Bemondták a Híradóban: A Hír Tv visszatér a jobboldalra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Hír Tv fél 7-es Híradójában bejelentették a struktúraváltást.

"Visszatérünk a régi értékekhez, ott folytatjuk, ahol 2015-ben abbahagytuk" – mondta be a Hír Tv Híradójának műsorvezetője fél 7-kor, idézve a csatorna új tulajdonosát, Nyerges Zsoltot, aki a mai állománygyűlésen jelentette be a változásokat.

Az anyagban felidézték a csatorna indulását, hangsúlyozva, hogy konzervatív értékeket képviselő csatornaként indultak el 2002. december 2-án, több műsor említése után rátértek arra, hogy 2015 februárjában változott a meg a csatorna szellemisége, miután "Simicska Lajos és a miniszterelnök kapcsolata megromlott", ezután 180 fokos fordulat következett be, "a csatorna feladta a konzervatív értékeket".

A G-nap miatt megváltozott a csatorna irányvonala, megérkezett a baloldali Kálmán Olga, Veiszer Alinda és Csintalan Sándor is kapott műsort. Felidézték, hogy a 2018-as választások után a tulajdonos bezárta a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót, megszűnt a nyomtatott Heti Válasz és rövidesen megvált a HírTV-től is.

Bemondták, kik lesznek a csatorna új vezetői, illetve azt is, hogy Nyerges Zsolt szerint a további működés biztosított, majd egy rövid bejátszás következett Szikszai Pétertől, a tartalomért felelős vezérigazgató-helyettestől, aki arról beszélt,

"a tulajdonosváltással együtt szemléletváltás is lesz, a jobboldalra tér vissza a Hír Tv".

Az új műsorok szeptembertől indulnak.

Hozzászólások