szerző:
hvg.hu

A Greenyard Kft. termékeiről van szó.

 A Tesco is közzétette azon termékei listáját, amelyeket visszahívni kényszerült, miután kiderült, hogy a gyártó telephelyéről listeriabaktériummal fertőzött élelmiszerek kerültek forgalomba, amelyek Európa-szerte kilenc emberéletet követeltek.

A legnagyobb hazai áruházlánc Tesco márkanéven forgalmazott fagyasztott zöldségeket és gyümölcsöket vont vissza, és azt is jelezte: azoknak a vásárlóknak, akik az érintett termékeket visszaviszik, a Tesco a teljes vételárat visszatéríti.

A termékvisszahívásról bővebb tájékoztatót a vásárlók a Tesco áruházak Vevőszolgálati pultjánál találnak, a lista itt érhető el.

Korábban a Penny Market és az Aldi is közzétette a visszahívásban érintett áruk listáját.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!