szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az utasok választhatnak a visszatérítés vagy a jóváírás között.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Azonnali hatállyal felfüggeszti milánói, trevisói és bergamói járatait az észak-olaszországi régió lezárása és a koronavírus terjedésének megakadályozásával kapcsolatban elrendelt intézkedések miatt.

A légitársaság a budapesti és debreceni Milánó-Malpensára induló járatait április 3-ig szünetelteti.

Azokat az utasokat, akiknek az érintett járatokra van foglalásuk, a lehető leghamarabb tájékoztatják. A jegyüket a Wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának WIZZ számlára való jóváírása között. Az utasok az e-mailben kapott linkre kattintva a Wizz Air online önkiszolgáló felületén választhatnak a felajánlott lehetőségek közül.

A légitársaság felhívja a figyelmet, hogy csak azokat az utasokat tudja értesíteni, akik a Wizzair.com honlapon vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalták le jegyüket. Akik utazási irodán, vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, kapcsolatba kell lépniük azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!