Mennyi szex lesz A szürke ötven árnyalatában?

Mennyi szex lesz A szürke ötven árnyalatában?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Február 12-én mutatják be az elmúlt évek nagy bestsellerének filmes feldolgozását, és a világot továbbra is az érdekli a legjobban, mennyi szexjelenet lesz a mozis verzióban. Az első kritikák alapján kiderült, mennyire voltak bátrak az alkotók.

Húszpercnyi szexjelenet lesz A szürke ötven árnyalatában, ez azt jelenti, hogy a film egyötöde erotikus tartalmú lesz – derült ki az első kritikák alapján. Néhány kritika azonban inkább fanyalog, az alkotók csak a tutira mentek, és a merészebb jeleneteket csak elmismásolták, holott a könyv sikerében annak merész stílusa is jelentősen szerepet játszott.

A húszpercnyi erotika azonban egészen kiugró eredménynek számít a többi filmhez képest. A Mr. Skin szakoldal szerint ez a mennyiség még mindig több, mint az elmúlt évben az USA-ban és Nagy-Britanniában bemutatott, 18 pluszos, vagy a legmagasabb, R-kategóriába sorolt filmek szexjeleneteinek ideje összeadva.

A film férfi főszereplője, Jamie Dornan egyébként korábban kijelentette, nem lesz látható a filmben a pénisze – ami a könyvben elég nagy hangsúlyt kap. A szürke ötven árnyalata 2015. február 12-én érkezik a magyar mozikba, az UIP-Duna forgalmazásában.