Tetszett a cikk?

Új női hetilap, a Blikk-Nők jelenik meg keddtől a Ringier-Bauer vegyesvállalata, az Euromédia Bt. kiadásában.

A Blikk Nők - kiadója célja szerint - szórakoztató, informatív, színes magazin, amely elsősorban a 25-49 év közötti hölgyeknek szól. A Ringier két évvel ezelőtt indította el regionális projektjét Közép-Kelet-Európában. Célja, hogy egy vezető bulvár napilapra építve, erős piaci pozíciót szerezzen az alacsony árú női lapok piacán. Magyarország a negyedik ország, ahol a Ringier bevezeti a magazint. Elsőként Szlovákiában jelent meg az ottani bulvár napilap női hetilapja.

A március 30-án bemutatkozó nyitószámot a Blikkben terjesztik, ezt követően pedig április 6-tól szerdánként vásárolhatók meg 65 forintért a magazin számai az újságárusoknál. Az első lapszám több mint négyszázezer példányban jelenik meg.

hvg.hu Média

A PC World viszi tovább a Magyar PC Magazint

Áprilistól szünetel Magyarország egyik meghatározó PC-s magazinja, a Magyar PC Magazin, a kiadók megállapodtak a havilap értékeinek továbbviteléről és olvasótáborának további kiszolgálásáról.

MTI Média

Főszerkesztőt vált a Mai Nap

Távozik posztjáról Müller Tibor, a Mai Nap főszerkesztője április 1-jével - ezt a leköszönő főszerkesztő és Kovács Tibor lapigazgató közösen jelentette be a lap csütörtöki szerkesztőségi értekezletén.

Itthon

Pallagi távozik a Blikk éléről

Pallagi Ferenc október elsejével távozik a Blikk főszerkesztői tisztéből és egy német kiadó cégnél dolgozik majd tanácsadóként. Távozását azzal indokolja, hogy elfáradt hétéves főszerkesztői munkájában.

Média

Átrendeződések a női lappiacon

Átrendeződhet a fiatal női olvasóközönségnek szóló havi képes magazinok piaca, ha a múlt héten standokra került Glamournak sikerül beverekednie magát a vezető lapok, a Cosmopolitan és a Joy közé. Eközben pedig az öntudatos női érdekvédő Tűsarok is a webre került.

Svájcban egy hegyre írták fel azt, hogy "maradj otthon" – fotók

Svájcban egy hegyre írták fel azt, hogy "maradj otthon" – fotók

32 éves, mégis bejáratósan új ez az eladó Ferrari Testarossa

32 éves, mégis bejáratósan új ez az eladó Ferrari Testarossa

A New Balance cipők helyett maszkokat gyárt

A New Balance cipők helyett maszkokat gyárt