szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Bármely város jelöltethette magát, de külön figyelemreméltó, hogy...

Bármely város jelöltethette magát, de külön figyelemreméltó, hogy Budapest idén áprilisban először került a versenybe, méghozzá a brit turisztikai szakma jelölése és az előző évi közönségszavazatok alapján.

A három éve indított British Travel Awards-ra 2008-ban mintegy 100 ezren szavaztak, ebből kb. 8-10 ezer szakmai, a többi közönségszavazat volt. A turisták mellett elértek döntéshozó brit turisztikai szakembereket is, de a szavazást a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. is ösztönözte az angol nyelvű honlapján elhelyezett banner segítségével.

A BTA-nak köszönhetően a versenyre egy teljes marketingkampány épült, hirdetésekkel, busz és vasúti poszterekkel, s a szavazásra buzdítás megjelent többek között a Sunday Times és a Sun hasábjain, a Global Radio Group rádióállomásain valamint olyan utazási médiumokban mint a Tripadvisor, a TravelMole, a Sky Travel Tv, vagy a LLOYDS TSB weboldala, melyek önmagukban is több milliós eléréssel bírnak.

Jövő áprilisban újraindul a jelölés és a BTH is tervezi Budapest hivatalos jelölését. Ez egyúttal lehetőséget termet majd arra is, hogy Budapest promóciós felületein használja majd a BTA ’hivatalos jelölt státuszú’ logot, újra ringbe szállva majd a ’nagyokkal’ a brit turisztikai piacon.

Turizmus Panoráma

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megszületett az első ítélet Németországban a szíriai polgárháborúban elkövetett bűncselekmények miatt

Megszületett az első ítélet Németországban a szíriai polgárháborúban elkövetett bűncselekmények miatt

Újabb milliárdos hiányt tártak fel a teniszszövetségnél

Újabb milliárdos hiányt tártak fel a teniszszövetségnél

Mostantól nagyobb akkumulátor kerül a hibrid Audikba

Mostantól nagyobb akkumulátor kerül a hibrid Audikba