szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Sir Ferguson az Old Trafford stadionban 70 ezres közönség előtt, ünnepélyes keretek...

Sir Ferguson az Old Trafford stadionban 70 ezres közönség előtt, ünnepélyes keretek között nyújtotta át a díjat Adrian Gray-nek, a Le Meridien Budapest igazgatójának. Az elismerést azzal érdemelték ki, hogy a szállodalánc és a Le Meridien különböző jótékonysági események szervezésével jelentős összegeket gyűjtöttek, így hozzájárulhattak többek közt a SOTE Tűzoltó utcai Gyermekklinika új onkológiai részlegének megvalósulásához. A Starwood munkatársai egy tavaly budapesti konferenciájuk alkalmával szép számban személyesen is megjelentek a klinikán, ahol falakat, bútorokat segítettek festeni, illetve az új részleghez tartozó kert kialakításában segédkeztek. A trófeát egy éven át a budapesti szálloda őrizheti. 

Turizmus Panoráma

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!