Nem várt hatása van az X-faktornak

Nem várt hatása van az X-faktornak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A brit X-faktor a legfrissebb tapasztalatok szerint a turizmus fellendítésére is képes. A mentorok bázisai potenciális úti célokká váltak. Önnek melyik magyar mentorház tetszett a legjobban?

Látványosan több ember keres rá szállásokra online azokon a helyeken, ahol a brit X-faktor mentorai fogadják a rájuk bízott énekeseket – számolt be a The Telegraph.

A legnagyobb – 425 százalékos emelkedést – Antigua szigetén tapasztalták, ahol a Pussycat Dolls volt énekesnője, Nicole Scherzinger fogadta a lányok csapatát.

A Take Thatből ismert Gary Barlow New Yorkban fogadta a zenekarokat, itt 60 százalékkal ugrott meg az online keresések száma.

A 25 év felettieket mentoráló Sharon Osborne bázisán, Los Angelesben 50 százalékos növekedést észleltek, de a fiúk helyszíne, St. Tropez is profitált abból, hogy az elmúlt hetekben ott forgatott Louis Walsh csapata.

Nem ez az első eset, hogy egy tévés sorozat felpezsdíti az édeklődést egyes úti célok iránt. A Totál szívás (Beraking Bad) című sorozat Albuquerque-t, az Alkonyat (Twilight) pedig a washingtoni Forksot helyezte reflektorfénybe.

A magyar X-faktorban idén sokat adtak arra, hogy a mentorok exkluzív környezetben fogadják az énekeseket. Szikora Róbert Badacsonytomajon, Geszti Péter Pátyon, Alföldi Róbert Budapesten, Tóth Gabi pedig Alsópetényben fogadta az énekeseket.

©
©
©
©
Kövesse a hvg.hu Élet+Stílus rovatát a Facebookon is!