Íme 2013 legjobb pillanatai, amikor a ruhát tette az ember - galéria

Íme 2013 legjobb pillanatai, amikor a ruhát tette az ember - galéria

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Orbán Ráhel menyasszonyi ruhát húzott, majd fogpiercinget villantott, Katalin hercegnő elhunyt anyósának állított emléket, Tóth Gabi szinte mindent megmutatott, Byealex pedig szakított a hipszterszakállával.

Michelle Obama, amikor az USA-választások finisében még 2012 végén szürke körömlakkal festette ki körmét, az egész kozmetikai iparág beújított az árnyalattal, de a régiúj first lady frizura-policyje is eget rengető volt 2013 januárjában. A 49 éves nő bevallotta, hogy azért vágatott frufurt, mert az ötödik x előtt fiatalosabbnak akart látszani. A 31 éves Katalin hercegnő viszont felvállalta az őszülő hajszálait a szülés után. A britek kedvence viszont azzal is belopta magát az emberek szívébe, hogy a kis herceget polka pöttyös ruhácskában mutatta meg a nagyvilágnak, emléket állítva Diana hercegnőnek, aki a férjét, Vilmos herceget hasonló öltözetben prezentálta 31 évvel ezelőtt. De 2013 tele volt még pillanatokkal, amikor egy ruha, egy kiegészítő, vagy egy ékszer attól, hogy egy fontos ember hordta, különös jelentőséget kapott.

Michelle Obama 49 évesen úgy döntött, fiatalosabb frizurát vágat.
©
Katalin hercegnő miatt az egész világ tűkön ült 2013 júliusában, György herceg július 23-án jött világra.
©
Orbán Ráhel fogpiercingje bejárta a hazai sajtót, de a miniszterelnök lánya idén azzal is kiverte a biztosítékot, hogy a Balaton Soundon szendvicsben táncolt.
©
A kényes esetről esküvője vonta el a figyelmet szeptember elején.
©
Jennifer Lawrence azzal vonult be a 2013-as divattörténelembe, hogy elesett hatalmas estélyijében az Oscar-díj átadóján, amikor a legjobb színésznőért járó szobrocskát akarta átvenni.
©
Tóth Gabi egyszer sem esett orra, ő csak azzal borzolta a kedélyeket, hogy az X-faktor minden adásában sikerült villantania, hol dekoltázsból, hol fenékből, hol mindkettőből.
©
Angelina Jolie a nőiességet egészen máshogy vállalta: miután kiderült, hogy kilencven százalékos esélye van az emlőrákra, eltávolítatta melleit.
©
Két ikon, ha találkozik. Kate Moss sűrű évet zárt: a nemsoká 40 éves szupermodell még mindig a legjobb munkákat kapja, az év végén pedig a Playboy címlapján is pózolt.
©
A Great Gatsby című film formálta 2013-ban a leginkább a divatot a világban. Leonardo DiCaprio filmje újjáélesztette a dekadens húszas éveket.
©
Itthon viszont a hipszterszakáll volt a trendi, bár az Euróvíziós tizedik helyezettünk, Byealex megvált tőle az év végére, és most sokak szerint jóképű.
©