szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

 A Capital német üzleti magazin olvasói körében, az idén...

 A Capital német üzleti magazin olvasói körében, az idén készített felmérés alapján az Austrian Airlines-t választották az év Legjobb Légitársaságává Európában. A Capital magazin olvasóinak, ill. a magazin online felhasználóinak számos kategóriában kellett értékelniük Európa vezető légitársaságait. Az Austrian Airlines minden kategóriában előkelő helyen szerepelt: az ár-teljesítmény, az ülések kényelme, ill. a törzsutas program kategóriákban második helyet ért el, míg a szolgáltatás, étkeztetés és pontosság kategóriákban messzemenően maga mögött hagyta vetélytársait. Összességében az Austrian Airlines a Swiss légitársasággal együtt Európa legjobb légitársasága lett.


Az Austrian Arrows ugyancsak kimagasló eredményt ért el az európai regionális fuvarozók közötti értékelésben, ahol harmadik helyen végzett. A felmérésben résztvevők rendkívül pozitívan értékelték a szolgáltatás, az ülések kényelme, az étkeztetés és a törzsutas program kategóriákban.

Alfred Ötsch, az Austrian Vezérigazgatója így nyilatkozott a vállalat sikeréről az értékelést követően: "Az a tény, hogy összességében nem csak a legjobb európai légitársaság díját nyertük el, hanem a kontinens egyik legjobb regionális fuvarozójának is megválasztottak bennünket, azt mutatja, hogy folyamatos minőségi és szolgáltatási offenzívánknak köszönhetően sikerült egy tartós vezető pozíciót kiharcolnunk a kemény légiforgalmi iparban. Utasaink különösképpen nagyra értékelik a DO&CO által nyújtott új étkeztetési szolgáltatásainkat, amely turista és business osztályon is utasaink rendelkezésére áll. Rendkívül kényelmes üléseink és a személyzet barátságos és előzékeny odafigyelése eredményeképpen kedves utasaink biztosak lehetnek abban, hogy célállomásukra nyugodtan és kipihenten érkeznek. A világ minden táján dolgozó alkalmazottaink mindegyike egy egyszerű szolgáltatási elképzelés szerint végzi munkáját személyes kedvessége és elkötelezettsége hozzáadásával: "Mi törődünk Önnel!"

(OTS - Hírvonal)


Új és sűrűbb járatok a fapadosoknál

Busszal vagy vonattal Ferihegyre?
VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!