szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Ha nem szeretjük marékszám falni nyersen, s pláne nem szeretjük kipiszkálni a fogaink közül apró magvait, akkor főzzük...

Ha nem szeretjük marékszám falni nyersen, s pláne nem szeretjük kipiszkálni a fogaink közül apró magvait, akkor főzzük be, zárjuk üvegbe. Téves hiedelmekkel ellentétben a ribizlilekvár főzése nem nehéz feladat. Sőt, gyorsabb és szuperebb, mit valaha is gondoltuk volna. Ami nehézkes lehet, az inkább a gyümölcs megtisztítása, előkészítése, mert csakis az vesz el valamennyit a drága időnkből. Ha kíváncsi a receptre, kattintson, kedvcsinálónak pedig itt egy fotó a végeredményről.

Lukács Enikő

 

 

Aczél-kocka: a Kádár-kor egy társasjátékba sűrítve

Aczél-kocka: a Kádár-kor egy társasjátékba sűrítve

1,9 milliót kínál a Meta, ha valaki átmegy a TikTokról a Facebookra és az Instagramra

1,9 milliót kínál a Meta, ha valaki átmegy a TikTokról a Facebookra és az Instagramra

Még mindig hosszú árnyékot vet az EU-ban az Elios-ügy

Még mindig hosszú árnyékot vet az EU-ban az Elios-ügy

21 000 ember vizsgálatából kiderült: egészségesebb, aki húsmentesen étkezik

21 000 ember vizsgálatából kiderült: egészségesebb, aki húsmentesen étkezik