szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Ha nem szeretjük marékszám falni nyersen, s pláne nem szeretjük kipiszkálni a fogaink közül apró magvait, akkor főzzük...

Ha nem szeretjük marékszám falni nyersen, s pláne nem szeretjük kipiszkálni a fogaink közül apró magvait, akkor főzzük be, zárjuk üvegbe. Téves hiedelmekkel ellentétben a ribizlilekvár főzése nem nehéz feladat. Sőt, gyorsabb és szuperebb, mit valaha is gondoltuk volna. Ami nehézkes lehet, az inkább a gyümölcs megtisztítása, előkészítése, mert csakis az vesz el valamennyit a drága időnkből. Ha kíváncsi a receptre, kattintson, kedvcsinálónak pedig itt egy fotó a végeredményről.

Lukács Enikő

 

 

Bereczki: „Egy rögtönítélő bíróság vár mindenkire, aki közéleti dolgokban megszólal”

Bereczki: „Egy rögtönítélő bíróság vár mindenkire, aki közéleti dolgokban megszólal”

Tíz kocsit karcolt végig egy nő Veszprémben

Tíz kocsit karcolt végig egy nő Veszprémben

Meghalt egy magyar nő, aki egy TikTok-kihívás miatt felgyújtotta magát

Meghalt egy magyar nő, aki egy TikTok-kihívás miatt felgyújtotta magát

George Simion Trianonról: Magyarország csak azt veszítette el, amit erőszakkal elfoglalt

George Simion Trianonról: Magyarország csak azt veszítette el, amit erőszakkal elfoglalt