Öt és fél órán át küzdöttek érte – így halt meg Cipő

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hétfő hajnalban, 1 óra 26 perckor állapították meg a halál beálltát Bódi László Cipőnél – írta a Blikk. Korábban nyilatkozó kezelőorvosa is csak keresi a szavakat.

Pár napja még reagált a fájdalomra Cipő agya, hétfőn 1 óra 26 perckor azonban már a halál beálltát állapították meg a Republic frontemberénél. Vasárnap este 8 órakor állt meg a szíve, 5 és fél órán át küzdöttek az életéért az orvosok – írta a Blikk kedden.

A napilap kórházi forrásokból úgy tudja, az énekesnek a szíve mondta fel a szolgálatot. Agya egy része látszólag működött, mivel arca reagált a fájdalomra az elmúlt napokban, jóllehet a szürkeállomány visszafordíthatatlanul károsodott, amikor Cipőnek február 14-én leállt a szíve.

Korábbi orvosa, dr. Merkely Béla úgy fogalmazott: "A halálában kiemelkedő szerepe volt annak, hogy szívbeteg volt, és hogy olyan eszméletvesztett állapotba került három héttel ezelőtt, amiből nem volt ébreszthető. Most én is csak keresem a szavakat... Azt gondolom, hogy egy kiváló kórházban feküdt, ahol az orvosok és a nővérek mindent megtettek."