"A magyar minőségi csapat"

"A magyar minőségi csapat"

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

A csoportelsőségről dönt a szerb szövetségi kapitány szerint a Magyarország-Szerbia rangadó hétfő délután (16:30) a zágrábi vízilabda Európa-bajnokság B csoportjában.

A szerb válogatottnak úgy kell játszania a magyarok ellen, mintha olimpiai döntő lenne - jelentette ki Dejan Udovisic a Vecernje novosti című lap tudósítása szerint. Szlobodan Nikics, a szerb válogatottnak a görög Olimpiakoszban légióskodó centere szerint "a magyar minőségi csapat". Egy másik szerb válogatott, a fiatal Andrija Prlainovic azt mondta: "A magyar a szerb válogatott legerősebb vetélytársa a csoportban; parázs meccset, igazi derbit várok".

A Vecernje novosti Biros Péter csapatkapitányt emelte ki a magyar csapatból, mint aki nagyon tapasztalt játékos, és "minden tőle jön". A lap idézte Szécsi Zoltánt, a magyar válogatott kapusát, aki azt mondta, a szerb tiszteletet érdemlő, jó csapat, éppen ezért bizonytalan a mérkőzés kimenetele. A belgrádi újság megjegyezte, remélhetőleg nem szakad meg a magyarokkal szembeni hatéves veretlenség. A magyar vízilabda-válogatott utoljára a 2004-es athéni olimpia döntőjében győzte le a szerbeket.


Hozzászólások