Könyvvel tették halhatatlanná Benedek csapatát

Könyvvel tették halhatatlanná Benedek csapatát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Barcelona kulisszatitkai címmel könyvet adtak ki a magyar vízilabda-válogatott legutóbbi világbajnoki győzelméről.

Barcelona kulisszatitkai címmel látott napvilágot a magyar férfi vízilabda-válogatott nyári világbajnoki sikerének emléket állító könyv.

©

A csütörtöki sajtóbemutatón elhangzott, hogy a több mint 300 oldalas, fotókkal gazdagon illusztrált kötet szerzője, Stuber Sándor a csapat internetes oldalának szerkesztőjeként személyesen követte nyomon felkészülés közben és a különböző viadalokon a háromszoros olimpiai bajnokból lett szövetségi kapitány, Benedek Tibor által irányított, új összetételű nemzeti együttest.

Az összes szereplővel készített, részletező-elemző, mélyebb interjúkból kirajzolódik a barcelonai világbajnoki siker háttere úgy, ahogyan azokat a játékosok és vezetőik megélték. A személyes interjúkat egy-egy sztori követi, a kiadvány végén pedig megtalálható a válogatott idei összes meccsének jegyzőkönyve, nyilatkozatokkal, statisztikai adatokkal kiegészítve. A kötetet 16 oldalas színes fotómelléklet zárja.

Benedek Tibor, akit több játékosa is elkísért a sajtóbemutatóra, így ajánlotta a könyvet: "Ez a mű halhatatlanná tett egy szupercsapatot, amely váratlanul jutott fel a világ tetejére, és bármi történik is majd ezeknek a fiúknak az életében, nevük 2013-ban örökre összeforrott."