Ma végre tényleg a magyaroké lehet az Eiffel-torony!

Ma végre tényleg a magyaroké lehet az Eiffel-torony!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eddig kétszer buktuk a lehetőséget az Orange játékán, hogy magyar színekben pompázzon az emblematikus párizsi épület. Az osztrákok elleni győzelem napján a legtöbb szavazatot Portugália kapta, és nem Magyarország, de a mai meccs előtt a #HUN hashtag áll nyerésre. Az olaszok nagyon közel vannak hozzánk, szóval tessék belehúzni!

Az Orange mobilszolgáltató szavazós játékának részeként világítják ki az Eiffel-tornyot az Eb alatt, minden este más-más részt vevő ország színeiben, attól függően, hogy melyik ország szurkolótábora szavaz és használja legszorgalmasabban a saját hashtagjét.

Magyarországé a #HUN hashtag, szavazás után ezt kell minden Facebook-poszthoz odabiggyeszteni, és minél többet használják a "magyar" hashtaget, annál nagyobb az esélye, hogy este piros-fehér-zöldben fog pompázni az Eiffel-torony.

Emlékezhetünk, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) is kitette az osztrákok elleni győzelem után a piros-fehér-zöldben pompázó Eiffel-torony fotóját az Instagramra, de nemsokára magyarázkodásra kényszerült, mert mint kiderült, a felvétel kamu.

A játékban való részvételhez az alábbi lépéseket kell végigcsinálni:

Eddig kétszer elbuktuk a klassz lehetőséget, de a szerdai szavazáson megint nagyon ott vagyunk az élbolyban, mutatjuk is a szavazás aktuális állását:

©

Most is nagyon szoros a verseny, az olaszok alig néhány tizednyi szavazattal vannak lemaradva mögöttünk, szóval tessék belehúzni! Ideje lenne a továbbjutás mellé behúzni az Eiffel-tornyot is!

Szavazni itt lehet!

Hozzászólások