Shane Tusup videóban mutatja be, milyen őrületesen indult a felkészülés új tanítványaival

Shane Tusup videóban mutatja be, milyen őrületesen indult a felkészülés új tanítványaival

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A videósorozatban a magyar úszónő egyik kihívójának nevezett Ilaria Cusinato felkészülését kísérhetjük figyelemmel.

Shane Tusup pár napja jelentette be, hogy ismét edzősködni kezd, a magyar Bujdosó Zsombor és az olasz Ilaria Cusinato felkészülését irányítja majd. Hosszú Katinka egykori edzője és férje augusztus 20-án többek között egy nyolcperces kisfilmmel jelezte, hogy a közös munka elkezdődött.

Az Olympic Dark Horse Episode 1 ("Az olimpiai sötét ló - 1. epizód) című videó az edző és tanítványai találkozásának pillanatait mutatja be, érzelmes zenével és viccesnek szánt hangeffektekkel felturbózva.

A kisfilmben láthatjuk (és hallhatjuk), ahogy Bujdosó ásítozva, hajnalban indul Budapestről, hogy aztán a milánói reptéren - saját elmondása szerint 10 óra várakozás után - fogadja trénerét, hogy aztán Vicenzán keresztül a Citadella vízi sportközpont felé vegyék az irányt. Kiderül, milyen is az a Shane Tusup-féle backgammon, vagy, hogy hogyan várja új edzőjét a kétszeres Eb-ezüstérmes olasz úszónő.

Az első epizód cím arra enged következtetni, hogy további részek várhatóak, amelyekben végigkísérhetjük Cusinato felkészülését. Az Olympic Dark Horse cím azt sugallja, hogy Tusup nagyon bízik a tanítványában, aki sötét lóként, titkos esélyesként okozhat meglepetést a 2020-as tokiói olimpián.