szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Google Keresési Trendek szerint a hot dog és a hotdog szóra a magyarok keresnek a legtöbbször. Külön írva az USA, ha egy szó, a Fülöp-szigetek lakói követnek bennünket.

A Google keresője legtöbbször vicces javaslattal szórakoztatja az internetezőket, amikor befejezi helyettünk a szavakat, mondatokat.

Nyilván a Google Keresési Trendek  is tréfálkozik néha. Ha például a hotdogra keresünk rá, a keresési forgalom Magyarországon a legnagyobb. Akkor is, ha hot dogként gépeltük be.

Vajon tényleg többen keresnek rá a hot dogra Magyarországon, mint a második helyen álló Egyesült Államokban? És létezik, hogy egybeírva hotdogként Magyarországot a Fülöp-szigetek követi? Vagy esetleg valaki szórakozik a régiós beállításokkal? Mert ez az adat még akkor is elgondolkodtató, ha tudjuk, hogy létezik a hotdog.hu, és relatíve sokan keresnek rá.  

A hamburger szóra sem az USA az első: Németország vezeti a listát. De erre legalább magyarázatot ad a Hamburger Abendblatt és Hamburg városa...

Ha szeretne még több érdekességet megtudni a keresési trendekről és a hotdogról, olvassa el a searchenginewatch.com cikkét!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Hálózat

7 érv a Google+ mellett

A múlt héten arról számoltunk be, milyen főbb hibákat fedezett fel a szakma a Google új közösségi szolgáltatásában, ma a másik oldalt nézzük meg.

hvg.hu Hálózat

Google+: öt dolog, amin fanyalog a szakma

A héten bejelentett Google+ káprázatos sajtót kapott, mégis felmerül a kérdés: valóban Facebook-killer a Google újítása, vagy ez is a digitális kukában végzi? Öt érv az utóbbi hipotézis mellett.

hvg.hu Hálózat

A Facebook-vezér a Google+ sztárja

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója a konkurenciánál is vezet: neki van a legtöbb követője a Google Pluszon. Larry Page, a Google-vezér a második helyre szorult.

hvg.hu Napi merítés

A Google már a Flickrt is támadja

Az elkövetkező pár hétben a Google megreformálja a Picasát, és az átnevezéssel együtt a szolgáltatás feltételein is módosít, amivel nyílt támadást indít a Yahoo!-s Flickr képmegosztó ellen.

hvg.hu Hálózat

Hamis Google+ meghívóval próbálkoznak a spammerek

A Google új közösségi szolgáltatása még csak félig van kész, meghívóval lehet csatlakozni a tesztelők csapatához. Ezt használják ki a spammerek, akik Google+ meghívónak látszó kéretlen leveleket küldenek ki.