Heti TOP: a programok tökéletes eltávolításától a merevlemez gyorsításáig

Heti TOP: a programok tökéletes eltávolításától a merevlemez gyorsításáig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Gyorsítsunk a winchesterünkön!

Gyorsítsunk a winchesterünkön!
Egy program, amely többet ajánl a szokásos töredezettség-mentesítőknél: elérési sebesség szerint rendezi az adatainkat. És hogyan teszi ezt? Megmutatjuk!
Tovább a cikkhez

Készítsen saját képregényt, telepítés nélkül, ingyen!
Néha nem minden lehetőségünk adott, hogy megvalósítsuk elképzeléseinket. Van egy képregénybe illő történetünk, de nincs rajztudásunk és kiadónk? Nem probléma
Tovább a cikkhez

Így olvashat észrevétlenül munka közben
Megmutatjuk, hogyan olvashat klasszikus regényeket, novellákat, illetve hogyan gyakorolhatja „észrevétlenül” az angol nyelvet munka közben. Vigyázat! A főnök nem fog örülni!
Tovább a cikkhez

Programok tökéletes eltávolítása és XP takarítás, ingyenes szoftverrel, magyarul
Aki gyakran telepít szoftvereket Windowsra, szinte biztosan belefutott már a hanyag uninstaller alkalmazások problémájába. Ezen - is - segít egy remek kis alkalmazás.
Tovább a cikkhez

Elvisszük a betűkészlet-mennyországba
Clipartokból, ikonokból, háttérképekből és persze betűkészletekből valahogy sohasem elég, ha éppen dokumentumainkat, képeinket díszítenénk. Íme egy méretes gyűjtemény.
Tovább a cikkhez

Megmutatjuk az HBO titkos boszorkánykonyháját
Az HBO néhány újságírónak bemutatta azt a technikai bázisát, ahonnan már HDTV adásokat is közvetítenek. Így most olvasóinkat is beavatjuk néhány kulisszatitokba.
Tovább a cikkhez

Toplista: a legextrémebb PC-átalakítások
Hogy mire jó a PC, azt tudjuk: munkára, szórakozásra, játékra, zenehallgatásra és szövegszerkesztésre… És persze még ezer más dologra. De mire jó a PC még ezenkívül?
Tovább a cikkhez

A legjobb internetes start oldalak
Minden népszerű böngészőben beállíthatunk egy (vagy némelyiknél akár több) olyan oldalt, amely automatikusan letöltődik a program indulásakor. Erről az oldalról vágunk neki a világhálónak, jól kell hát választani!
Tovább a cikkhez

Programok indítása és linkek megnyitása villámgyorsan
Gyakran veszünk el a Start-menüben amikor elindítanánk egy programot? Nem akarunk minden program indításához külön gyorsbillentyűt rendelni és megjegyezni azt? Itt a megoldás.
Tovább a cikkhez

Hozzászólások