Itt a végleges Adobe Flash Player 10! Már letölthető!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Az Adobe Flash Player 10 a világ legelterjedtebb futásidejű alkalmazására...

Az Adobe Flash Player 10 a világ legelterjedtebb futásidejű alkalmazására építve új egyéni szűrőket és hatásokat, beépített 3D transzformációkat és animációkat, fejlett hangtechnikát és hardveres grafikagyorsítást kínál. Az Adobe 25 éves szövegkezelési szakértelmére építő új, rendkívül rugalmas szövegkezelő motor az Adobe Flash Player 10 lejátszóban több szövegelrendezési lehetőséget és jobb kreatív vezérlést biztosít az interaktív tartalmak tervezői és fejlesztői számára.

Az Adobe Flash Player 10 a Flash technológia integrálásának új szintjeivel egyszerűsíti az együttműködést, és hatékonyabbá teszi a tervezői/fejlesztői munkafolyamatot, ezáltal kiterjeszti az Adobe Creative Suite 4 termékcsalád kifejezési lehetőségeit is. Az Adobe Pixel Bender eszközkészlettel az interaktív tartalmak tervezői és fejlesztői olyan saját szűrőket és hatásokat hozhatnak létre, amelyek az Adobe After Effects CS4 szoftver legtöbb szűrőjét és speciális hatását működtető technológiára épülnek. Az Adobe Flash Player 10 programot megcélzó fejlesztők ezeket a szűrőket, elmosási módokat és kitöltéseket hatások animálására vagy a gazdag médiatartalom futásidőben végzett megváltoztatására használhatják. A Flash Player 10 új lehetőségeket és nagyobb teljesítményt jelent az Adobe Flash CS4 Professional szoftverben, az interaktív élmény kialakításának legfejlettebb platformjában is. Ide tartoznak az egyszerűen alkalmazható 3D hatások, amelyekkel a tervezők a 2D tervet könnyen térbelivé alakíthatják, majd animálhatják.

Az Adobe Flash Player 10 már ingyenesen letölthető Windows, Macintosh és Linux platformra a http://www.adobe.com/go/getflashplayer weblapról. A Solaris rendszer támogatása még az idén várható. Az Adobe Flash Player 10 szoftverben bemutatott valamennyi új, kifejező szolgáltatás és teljesítményjavulás elérhető lesz a szintén az idén megjelenő Adobe AIR rendszerben is, amelyben a tervezők és fejlesztők a böngészőn kívül futó alkalmazásokat építhetnek majd.

Hozzászólások