Immár magyarul is elérhető a Google Webhelyek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A Google Webhelyek segítségével a felhasználók  pár kattintással...

A Google Webhelyek segítségével a felhasználók  pár kattintással létrehozhatják saját weboldalukat. A Google szolgáltatása teret ad bármilyen információ - csapatmunka, céges belső hálózat, közösségi oldal, iskolai házifeladat, klub- vagy családi események, illetve bármi más – pár emberrel, egy közösséggel vagy az egész világgal való, egy helyen történő megosztásának. Az oldalak a http://sites.google.com/ domain alatt érhetők el.

A Google Webhelyek 38 nyelven érhető el, mostantól már magyarul is. A felhasználók weboldalukat szinte bármivel bővíthetik: naptárral, videóval, képekkel, dokumentumokkal, letölthető csatolmányokkal vagy iGoogle-modulokkal. A tulajdonos honlapját publikussá, azaz mindenki számára láthatóvá teheti, de korlátozhatja a meghívottak szűk körére is. Bárki, aki tisztában van azzal, hogyan kell létrehozni és szerkeszteni egy dokumentumot, az képes létrehozni egy saját weboldalt is.

Hogyan hozhatjuk létre saját weboldalunkat?
1. Regisztráljunk a http://sites.google.com/ oldalon vagy lépjünk be meglevő Google-fiókunkkal
2. Az „Új webhely létrehozása” gombra kattintva alkossuk meg saját weboldalunkat
3. Válasszunk néhány egyszerű opció közül és kész is vagyunk!

A szolgáltatás maximális tárhelye Gmail-postafiókkal rendelkezők esetében 100 MB, míg a Google Alkalmazások felhasználói 10 GB-tal gazdálkodhatnak.

Hozzászólások