Méretezzen és konvertáljon át képeket, külön program nélkül

Méretezzen és konvertáljon át képeket, külön program nélkül

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Az egyik ilyen a képek gyors és egyszerű átméretezése és esetleg más...

Az egyik ilyen a képek gyors és egyszerű átméretezése és esetleg más formátumba való konvertálása szokott lenni. A Paint ugyan minden windowsos gépen ott virít, de formátumok tekintetében elég visszafogott az eszköztára, más alkalmazásokat pedig nem mindig telepíthetünk fel mondjuk egy munkahelyi gépre.
Ilyenkor jönnek jól a különféle online megoldások. Online képszerkesztők közül többet is mutattunk már, például itt és itt, ám egy konvertáláshoz vagy átméretezéshez még ezeket is felesleges bevetni.

Csak kiválasztjuk a formátumot és a méretet...

A Go2Convert oldalon pillanatok alatt feltölthetjük (maximum 5 MB-os) képfájlunkat, és néhány mozdulattal a nekünk megfelelő formátumra és méretre alakíthatjuk.
Az átdolgozott képet azonnal letölthetjük a megjelenő linkről, illetve a szerveren néhány napig tárolják is, így nagyjából egy hétig még elérjük, ha kell. 
Ha félünk tőle, hogy elfelejtjük a letöltési linket, kérhetünk e-mailben is értesítést.

Egy kattintással később pedig letölthetjük a kész képet

A Go2Convert oldal közel 100 képformátumot ismer, így szinte biztos, hogy megtaláljuk közöttük, amit keresünk.
A képek méretezésénél sajnos csak előre beállított értékeket (pontosabban képernyőfelbontásoknak megfelelő arányokat) állíthatunk be, de ha gyorsan kell átméretezni és konvertálni néhány fotót, a Go2Convert remek ingyenes és telepítés nélkül használható megoldás.

Hozzászólások