Megújult levelezésvédelem az ESET-től

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A most megjelent, díjnyertes NOD32 technológiára épülő ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server megbízható...

A most megjelent, díjnyertes NOD32 technológiára épülő ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server megbízható védelmet nyújt az Exchange levelezőszerverek számára. A korábban ESET NOD32 Antivirus for Microsoft Exchange-ként ismert szoftver megújult változata már levélszemétszűrőt is tartalmaz, a vírus-és kémprogramvédelemről pedig a NOD32 Antivirus 4-es verziójában már bizonyított keresőmotor gondoskodik. Az új verzió lehetőséget nyújt a rendszergazdáknak saját szabályrendszer létrehozására, amellyel a beérkező levelek automatikusan osztályozhatók.

„Az ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server hatékonyabb és könnyebben kezelhető, mint az elődje volt” – emelte ki Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője.

A szakember hozzátette, hogy az ESET üzletpolitikájának köszönhetően az érvényes ESET NOD32 Antivirus for Microsoft Exchange licenccel rendelkező felhasználók térítésmentesen térhetnek át az új verzióra.


Az ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server újdonságai:
• Továbbfejlesztett vírus- és kémprogramvédelem.
• Levélszemétszűrés RBL és DNSBL technológia, ujjlenyomat, megbízhatóság-ellenőrzés, tartalomellenőrzés, Bayes-szűrő, fekete és fehér listák integrált alkalmazásával.
• Szürkelistázás (greylisting) lehetősége.
• Két szinten megvalósított e-mail szűrés.
• Továbbfejlesztett adatbázis-ellenőrzés.
• Megújult Anti-Stealth technológia, amely felismeri a rejtett károkozókat - például rootkiteket - is.
• ESET SysInspector rendszerfelügyeleti eszköz integrálása.

További részletek >>>

Hozzászólások