Heti TOP: az online időjárás-előrejelző oldalaktól a bizarr weblapokig

Heti TOP: az online időjárás-előrejelző oldalaktól a bizarr weblapokig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

A TOP 10 veszélyforrás 2010-benÓ boldog békeidők, amikor még csak néhány vírus riogatta a felhasználókat!

A TOP 10 veszélyforrás 2010-ben
Ó boldog békeidők, amikor még csak néhány vírus riogatta a felhasználókat! Ma már a legkülönbözőbb fajtájú kártevőkkel, támadásokkal kell számolnunk, ráadásul számos forrásból. Összegyűjtöttük azokat, amelyekkel várhatóan a legtöbb problémánk lesz ebben az évben.
Tovább a cikkhez >>>

A legjobb online időjárás-előrejelző oldalak és időjós alkalmazások
Az időjárás mindig is fontos szerepet töltött be az életünkben, manapság pedig az alábbi megoldásokkal kényelmesen és gyorsan juthatunk – elvileg – megbízható információhoz arról, hogy mi vár ránk az elkövetkező napokban.
Tovább a cikkhez >>>

Bizarr és hihetetlen oldalak, unatkozó netezőknek
Lehet unatkozni egy internet-kapcsolattal rendelkező számítógép előtt ülve? Nos, biztosan van, akinek sikerült már, de nem lehetett könnyű. Ha viszont mégis unatkoznánk, akkor egy kis kutakodás után elképesztő dolgokra lelhetünk.
Tovább a cikkhez >>>

Hagyja kézjegyét a neten, és ezt tudassa másokkal is!
Jó néhány ingyenes megoldással találkozhatunk a neten, ha akár jegyzetelési lehetőséget keresünk, mi több, a felkeresett weboldalakat is kiegészíthetjük magvas gondolatainkkal, amelyeket akár mások is olvashatnak.
Tovább a cikkhez >>>

10 dolog, amit az Android jobban tud, mint az iPhone OS
Mondhatni unalmas már a Firefox versus Opera versus egyéb böngészők háborúja, és a „Windows az OSX ellen” vitákba is belefásultak már az értelmes hozzászólók és fórum-trollok egyaránt. Ideje újítani…
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk a legújabb 13”-os MacBook Prót
Az Apple MacBook Pro sorozatának legkisebb tagját tesztelgettük pár napig, és azt kell mondanunk: az árát leszámítva imádnivaló. Pláne ami az üzemidejét illeti!
Tovább a cikkhez >>>

Hasonlítson össze fényképezőgépeket még a vásárlás előtt!
Bár az ablakon kitekintve és a hőmérőt elnézve ez talán nem egyértelmű, de a naptár alapján akkor is itt a nyár. Ha pedig a nyaralásra egy új fényképezőgéppel szeretnénk elindulni, nem árt jól megnéznünk, mit veszünk.
Tovább a cikkhez >>>

Meghökkentő OLED megoldások
Általában a legkézenfekvőbb, a szemünk előtt levő, utólag természetesnek tűnő felfedezések, megoldások a legjobbak. Már igen régóta gyönyörködünk a nyár elején látható jelenségben, amikor is a szentjánosbogarak párt keresnek, és pici lámpásként világítanak, amint az éjszaka sötétjében repkednek. Az ötlet innen ered: egy anyag, amelyik környezetbarát és önvilágító. A neve: OLED.
Tovább a cikkhez >>>

Hozzászólások