Obama iPadre adott autogramot - videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Egyesült Államok elnökét egy Seattle-ben tartott kampányesemény során rajongók százai ostromolták egy kézfogásért, vagy aláírásért. Egy élelmes blogger azonban rendhagyó módon nem egy könyvet, vagy papírlapot adott Barack Obama kezébe, hogy találkozásukat megörökítse.

A TiPb.com, az Apple technológiáival foglalkozó blog értesülései szerint a Universty of Washington kampuszán tartott beszéd végeztével Obama levonult a közönség első soraihoz, hogy kezet szorítson a megjelent támogatóival. Egy Sylvester Cann nevű fiatalember ekkor nyújtotta oda az amerikai elnöknek iPad táblagépét, melyre előzetesen egy rajzolóprogramban a „Mr. President, sign my iPad” (Elnök úr, írja alá az iPademet) feliratot helyezte el.

Az elnöki aláírás az Adobe Ideas programmal készült
©

A technológia iránt érdeklődő Obama a képek, valamint a videó tanúsága szerint nem jött zavarba és mindenféle probléma nélkül írta alá ujjával a táblagépet. Cann szerint ez az első alkalom, amikor vezető politikus iPadre adott autogramot, s a fiatalember saját oldalán leírtak szerint azóta folyamatos a médiaérdeklődés a híressé vált digitális eszköz iránt.

Hozzászólások