A kínaiak imádják ezt a magyar játékot, mi is ajánljuk

A kínaiak imádják ezt a magyar játékot, mi is ajánljuk

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy debreceni fejlesztésű mobil játék komoly sikert ért el a kínaiak körében, amelyre első látásra azt hinnénk, hogy gyerekek számára lehet szórakoztató, majd kiderül, hogy bárkinek ajánlható. Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető.

Egy debreceni házaspár és még egy magyar fejlesztő egy évig mindent félretett, ez pedig a Bugs vs Aliens megalkotásához és sikeréhez vezetett - röviden így foglalható össze hazánk újabb játéksikerének története, amelyre a kínaiak figyeltek fel. A mobil játékkal rovarokat lehet irányítani, jutalmak és akadályok közepette, utóbbit a fura űrlények biztosítják, így például a békésnek tűnő erdőben repülő csészealjjal és érdekes fegyverekkel jelennek meg. Pénzt, és egyre több bogarat, azaz csapatot kell gyűjteni, és őket egyben tartani, miközben a zavaró tényezőkre is figyelnünk kell. Ez a csapatjátékos megoldás nekünk nagyon tetszett, valószínűleg a kínaiak is ezért szúrták ki a rengeteg hasonló játék közül, és el is kezdték tölteni.

©

A dolog szépséghibája, hogy a kalóz verziót. Az Androidra és iPhone-ra ingyen letölthető, az appon belül pedig fizetős extrákat kínáló (pl.: ügyesebb csapatvezető bogarat lehet venni) játékból így nem sok pénzt láttak a fejlesztők, épp ezért különösen ajánljuk, hogy adjon lehetőséget ennek a játéknak. Elsőre a grafikából ítélve azt hihetjük, hogy csak a gyerekeknek szórakoztató, de már az első etap után komoly akadályok jönnek, miközben a bogárcsapatot egyben kell tartani, így bárki számára jó szórakozást garantál.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.