Tudta, hogy mobilja ingyen a "titkárnője" lehet? Innen letöltheti magának

Tudta, hogy mobilja ingyen a "titkárnője" lehet? Innen letöltheti magának

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Nem kell személyi asszisztenst fogadnia ahhoz, hogy mindig a megfelelő dokumentumai és e-mailjei legyenek kéznél, csak ezt az ingyenes alkalmazást kell megnyitnia. Kérdés nélkül tudni fogja, hogy mire van szüksége.

Ahhoz, hogy ingyen legyen digitális titkárnője, csak négy dolog kell: a Google Calendart és a Gmailt használni, dokumentumait a felhőben tárolni, valamint a Gluru alkalmazást letölteni Androidra. Ez esetben ugyanis az appon belül a Google fiókkal regisztrálva minden fontos e-mailt és dokumentumot elér, utóbbi megállapítás pedig nem csak a Google Drive-ban tárolt fájlokra igaz: Dropbox, Evernote, Box és OneDrive fiókját is csatolhatja a szolgáltatáshoz.

©

A Google Calendar rendszeres használatával igazi az élmény: ha a tárgyalásokat és megbeszéléseket beírja naptárjába, és ott hozzáadja a résztvevő kollégáit, akkor a becsatolt szolgáltatásokkal listába rendezi a tőlük kapott, velük megosztott vagy a velük együtt szerkesztett dokumentumokat. Minden résztvevő nevénél a vele folytatott e-mailezéshez is egy kattintással is eljuthat, tehát mindent látni fog, amire az adott megbeszélésen szüksége lehet.

A bal felső sarokból érhető el a menü, ahol 3 lehetősége van: a "Now" révén az aktuáls megbeszéléshez szükséges fájlokat és e-maileket látja, a "Sources" funkcióval a felhőszolgáltatásokat csatolhatja a Gluruhoz, a "Daily Digest" pedig az aznapi eseményeket mutatja és a hozzá tartozó embereket, e-maileket és dokumentumokat. Ha csak azokat a fájlokat és levelezéseket szeretné elérni, amelyekkel mostanában dolgozott, akkor a jobb alsó sarokban látható villám ikonra kell kattintania.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.